برگه‌های جداگانه

۱۳۹۳ اردیبهشت ۱۸, پنجشنبه

کوکوی توت‌رسانک


Cicalet
توت‌رسانک را افراد زیادی خورده‌اند، می‌خورند و خواهند خورد. کخ‌شناس یکی از آنهاست. شما نیز از این پس می‌توانید خوراک کوکوی (Omelet) خود را با چند عدد توت‌رسانک سرخ یا نمک‌سود شده غنی نمایید. نمی‌گویم توت‌رسانک چیست تا خودتان کشفش کنید!
مواد مورد نیاز: 1- توت‌رسانک سرتفت‌داده به میزان 15 عدد، 2- دو عدد تخم‌مرغ، 3- روغن مایع، فلفل و شکر به میزان دلخواه، 4- یک قاشق سس فرانسوی (سس سفید).
روش پخت: نخست مقداری روغن در تابه ریخته و با شعلۀ اندک، آن را کاملاً گرم می‌نماییم. سپس، توت‌رسانک‌ها را درون تابه ریخته و می‌گذاریم تا کمی گرم شود. در فاصلۀ زمانی گرمایش روغن و توت‌رسانک، تخم‌مرغ‌ها را داخل یک پیاله شکسته و پس از اضافه نمودن فلفل و شکر یا سایر مواد دلخواه، آنها را خوب هم می‌زنیم تا مخلوط یکنواخت گردد. اکنون مواد مذکور را به تابه اضافه ساخته و با شعلۀ کم کوکوی توت‌رسانک را به عمل خواهیم آورد. بهتر است کوکو را به کمک قاشق هم بزنیم تا تخم‌مرغ به درستی پخته شود. پس از خاموش کردن شعله و برداشتن تابه از روی آتش، سس فرانسوی را روی غذا ریخته و آمادۀ خوردن خواهیم گشت.
دستاورد: یک وعده صبحانۀ سرشار از خوشمزگی.
پیش از ریختن روغن، توت‌رسانک و مخلوط تخم‌مرغ می‌توانیم چند عدد گوجه‌فرنگی را هم قطعه قطعه نموده و در تابه بپزیم تا کمی له شده و آب آنها نیز کاسته شود. باور کنید به قدری خوشمزه هست که این زنبور هم مشتری شده بود (مهر 1388) و اگر با زبانمان آشنایی داشت، خودش می‌گفت:
املت تن‌تنانی                                                                                     تا نخوری ندانی!
.
.
.
اگر حوصلۀ اکتشاف ندارید، کمکتان می‌کنم. توتْ‌رِسانَک نام بومی زنجره‌های تیرۀ Cicadidae در روستای کُنْدُر از توابع شهرستان کرج و استان البرز می‌باشد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر